Δύο ημέρες μετά τη βάπτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα στην Νάξο, ο παρουσιαστής μίλησε στο Excellent για τα συναισθήματά του, αλλά και για την απουσία του Αντώνη Ρέμου και του Αντώνη Κανάκη.

«Μιλάτε για δύο ανθρώπους που είναι στα όρια της λέξης αδερφός. Οι λέξεις όταν δεν είναι συγγενικές, αλλά τις τοποθετείς εσύ στη ζωή σου έχουν ιδιαίτερη σημασία. Για τους λόγους τους δικούς τους, δε μπόρεσαν να έρθουν, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να τους πω γιατί νιώθω ότι απολογούμαι. Άρα δε μπορώ να απολογηθώ για τους αδερφούς μου. Ήταν κοντά μου συνέχεια με τηλεφωνήματα. Ειδικά, ο Αντώνης Ρέμος ήθελε να έρθει και με ελικόπτερο», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η Χριστίνα Λαμπίρη του είπε χιουμοριστικά «ευτυχώς που δεν ήρθε γιατί θα σχολιαζόταν η άφιξή του με ελικόπτερο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε, επισημαίνοντας «Εγώ στη ζωή μου δούλεψα. Δεν έχω πάρει κανενός χρήματα. Έβαλα στην άκρη έτσι όπως τα αξιοποίησα εγώ. Και δεν χρωστάω, δεν έχω πάρει δανεικά από κανέναν, δεν έχω κλέψει κανέναν και τα λεφτά μου όπως τα μάζεψα θέλω να τα ξοδέψω, έτσι όπως γουστάρω εγώ. Για το παιδί μου, τη γυναίκα μου, τους φίλους μου και για τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Έτσι κάνω εγώ στη ζωή μου. Δεν θα απολογηθώ σε κανένα ακόμα κι αν είχα μέχρι σήμερα να τραγουδάει εδώ η Beyoncé».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Νάξο!

Γρηγόρης Αρναόυτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Δείτε το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου τους

Αρναούτογλου: «Υπάρχουν κάποιοι που κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις π@π@ριες που γράφουν»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store