Αποφασισμένος να δραστηριοποιηθεί και πάλι επαγγελματικά στον χώρο της μόδας φαίνεται πως είναι γνωστός Έλληνας μετά από 5 χρόνια γεμάτα περιπέτειες. Ο ίδιος έφτασε στο μηδέν, όμως πλέον είναι αποφασισμένος να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, ενώ κατέστησε σαφές πως τίποτα δεν πρόκειται να τον σταματήσει.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος επιστρέφει για τα καλά στον επιχειρηματικό χώρο. Στην τελευταία του συνέντευξη αναφέρθηκε διεξοδικά στα σχέδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα δώσω θέσεις εργασίας στα κτίρια μου, που τα… τρώνε τα ποντίκια».

Gavalas4

Μάλιστα, για τα επιχειρηματικά του σχέδια επεσήμανε: «Έχοντας στα χέρια τις εγκαταστάσεις μου, όπου κατοικούν ποντίκια μέσα στη βρωμιά και τη λεηλασία, εγώ ο πρώην φυλακιμένος, με τις εκκρεμείς υποθέσεις, ξαναεπιχειρώ να γίνω τηλεπερσόνα, καθηγητής σε σχολή μόδας, να επαναλειτουργήσω το κατάστημα της Βουκουρεστίου, την επέκταση της φίρμας LAK σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε e-shop, καλλυντικά, είδη σπιτιού και fashion blog, να γίνω σύμβουλος της εταιρείας Polis Hammam, των πρώτων Τούρκικων Λουτρών στην Αθήνα».

Η αποφασιστικότητά του να ξαναβρεθεί στην κορυφή συνοψίζεται στην παρακάτω φράση. «Θα απειλήσω με αυτοθυσία όποιον με εμποδίσει σε αυτό το έργο μου μιας και εδώ και πέντε χρόνια τους προσφέρω ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω, ώστε να πάψουν να με καταδικάζουν ανώφελα, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιήσει»,  εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Freddo και τις Σάσα Σταμάτη και Ηλιάνα Πετρίδη.