Να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει με την ίδια, αλλά και την κατάσταση της υγείας της αδερφής της που πάσχει από καρκίνο, θέλησε η Καίτη Φίνου, εκφράζοντας, παράλληλα, την δυσφορία της για σχετικά δημοσιεύματα.

«Συγγνώμη, γιατί γράφτηκε κάτι σε μια εφημερίδα ότι εγώ πεινάω. Πέστε μου! Φαίνομαι άνθρωπος που πεινάει ή ότι θα πεινάσω; Γράφτηκε τίτλος για να πουλήσει η εφημερίδα. Ούτε πείνασα, ούτε θα πεινάσω, ούτε στο δρόμο θα μείνω. Να τα πω αυτά τα πράγματα! Γιατί και τις αδελφές μου έχω -απλώς εντάξει θα κοιμάμαι σε ένα σαλόνι, δεν έχουν πέντε δωμάτια, τι να κάνουμε- δύο αδελφές έχω. Θα πήγαινα και στις αδελφές μου να μείνω αν δεν ήταν το Σπίτι του Ηθοποιού. Καλά που υπάρχει το Σπίτι του Ηθοποιού και μη το λέμε απαξιωτικά. Το συζητάω τώρα γιατί κάποιοι λένε πως κατάντησε. Είναι ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Είναι ευλογημένος ο άνθρωπος που μπορεί να έχει αυτή την εποχή 24 ώρες/24ωρο ζέστη το χειμώνα, κρύο το καλοκαίρι, το φαγητό του και να κάνει τη δουλειά που θέλει πάνω από όλα, γιατί στο θέατρο δεν μπορώ να δουλέψω και να συντηρήσω ένα σπίτι με τα λεφτά που παίρνουμε», ανέφερε, καλεσμένη στο πλατό του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «δεύτερον, θέλω να πω κάτι άλλο. Έχω μια αδελφή που δίνει μάχη με τον καρκίνο κάποια χρόνια. Χθες δημοσιεύτηκε σε κάποια sites ότι χειρουργήθηκε. Πήγα στο σπίτι της να μείνω μαζί της γιατί έφευγε ο άντρας της για τη δουλειά του και τη βλέπω έτοιμη να λιποθυμήσει. Και μου λέει «Καίτη θα χειρουργηθώ και μου το κρύβετε;». Και προχθές είχε κάνει χημειοθεραπεία. Είναι ντροπή! Θα έπρεπε κάποιος να με πάρει ένα τηλέφωνο!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Καίτη Φίνου: