Συνέχεια στην κόντρα με την πρώην αρραβωνιαστικιά και μητέρα του παιδιού του έδωσε ο Rob Kardashian και, μάλιστα, σόκαρε τους πάντες, καθώς δημοσίευσε «πιπεράτες» φωτογραφίες της και την κατηγόρησε για απιστία.

«Αυτή τη φωτογραφία την έστειλε η Chyna σε μένα χθες. Δεν ήμουν ποτέ τόσο απογοητευμένος στη ζωή μου. Μόλις χθες της αγόρασα χρυσά κοσμήματα. Αυτή η γυναίκα είναι τόσο ασήμαντη και δεν με νοιάζει», έγραψε στα social media ο γιος της διάσημης οικογένειας, δείχνοντας μία πόζα της πρώην του στην οποία δεν φοράει εσώρουχο.

Μέσα σ’ έναν καταιγισμό «πιπεράτων» δημοσιεύσεων στο Instagram, που έφτασαν τις δέκα σε μισή ώρα, ο Rob κατηγόρησε την on-off σύντροφό του για απιστία

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, με την Blac Chyna να καταγγέλλει μέσω Snapchat ότι ο Rob την χτύπησε και να δημοσιεύει φωτογραφίες των χεριών της με… μώλωπες και τα κοσμήματα που εκείνος ανέφερε ότι της έκανε δώρο. «Με χτύπησες και προσποιείσαι ότι δεν το έκανες. Σήκωσες χέρι επάνω μου, ορκίζομαι στον Θεό. Ορκίζομαι στα παιδιά μου και δεν θα το αποσιωπήσω επειδή είσαι ένας Kardashian», έγραψε, αλλά λίγο αργότερα διέγραψε το μήνυμα.

Ο Rob δεν έμεινε σιωπηλός, αλλά δημοσίευσε βίντεο στο οποίο η Chyna εμφανίζεται πάνω σε έναν άλλο άνδρα, o οποίος την φιλάει μπροστά την κάμερα, υποστηρίζοντας ότι και αυτό του το έστειλε εκείνη.

Εκτός από το σοκ στα social media, ο γιος της οικογένειας Kardashian δεν αποκλείεται να προκάλεσε και την ποινική του δίωξη, καθώς ο νόμος της πολιτείας της Καλιφόρνια απαγορεύει την δημοσίευση «ροζ» υλικού και την τιμωρεί με εξάμηνη φυλάκιση και πρόστιμο 1.000 δολαρίων!