Το Μονακό είναι ένας μικρός παράδεισος. Ένα θέρετρο στο ωραιότερο σημείο της Ευρώπης, που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς jet setters που το επισκέπτονται. Ο Χάρης πρωτοπήγε εκεί το Νοέμβριο του 2011 για επαγγελματικούς λόγους και παρέμεινε μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2012.

«Είναι ένας αγαπημένος μου προορισμός. Πλέον, έχω αποκτήσει φίλους, αλλά και καλούς γνωστούς, όπως η Ivana Trump, η οποία με έχει υποστηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα. Της αρέσει η Ελλάδα κι έχουμε αμοιβαία συμπάθεια. Εκείνη την περίοδο γνώρισα και την Irina Shayk, αλλά και τον τότε σύντροφό της, Cristiano Ronaldo» λέει στο People. Μάλιστα, η Irina έδωσε το «παρών» στο πάρτι του Χάρη για τα τρία χρόνια της εταιρείας του, Beautiful People, στο Ακρωτήρι, το 2013. «Μετά την πρώτη μας γνωριμία, τους βοήθησα πολύ όσον αφορά την οργάνωση του ταξιδιού τους στην Ελλάδα. Τον ίδιο χρόνο, έκαναν το γύρο της Κρήτης με ιστιοπλοϊκό σκάφος κι έμειναν στην Ελούντα» λέει. Παρότι το ζευγάρι χώρισε, ο Χάρης εξακολουθεί να διατηρεί άψογες σχέσεις και με τους δύο. «Ο Cristiano είναι από τις αγαπημένες μου προσωπικότητες στο χώρο του αθλητισμού, cool χαρακτήρας.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, οι αθλητές ήταν πάντα στη ζωή μου. Τους θαύμαζα.

Και ο Τραϊανός (σ.σ.: Δέλλας), προτού καν γνωριστεί με τη Γωγώ Μαστροκώστα, ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα πολύ ψηλά. Μου άρεσε που δεν έλεγε πολλά. Είχε ποιότητα. Όταν η Γωγώ μού είπε πως γνώρισε τον Τραϊανό, ήμασταν στο πλοίο για Σκιάθο και της είπα πως θα πέσω από το καράβι από τη χαρά μου» θυμάται γελώντας. Πλέον, η Γωγώ και ο Τραϊανός είναι η δεύτερη οικογένειά του. «Ο Τραϊανός με συμβουλεύει και με υποστηρίζει σε πάρα πολλά πράγματα. Είναι εύστοχος στις παρατηρήσεις του. Είναι ένα αγαπημένο μου ζευγάρι, για μένα το πρότυπο μια τέλειας οικογένειας. Η ζωή, βέβαια, τα έφερε έτσι, που, εξαιτίας κάποιων ιδιαιτεροτήτων, αλλά και των περίεργων ωραρίων μου, δεν μπορώ να έχω μια σχέση που θα με οδηγήσει στο να σκεφτώ την οικογένεια. Επίσης, λόγω έλλειψης συντρόφου, θα ήμουν και πατέρας και μητέρα για το παιδί μου. Όταν, όμως, βλέπω την εικόνα της οικογένειας της Γωγώς, θα ήθελα να είχα κι εγώ μια τέτοια» παραδέχεται με συγκίνηση.

Παράλληλα, δεν διστάζει να μου εξομολογηθεί πως πολλές σχέσεις γύρω του είναι βουτηγμένες στην υποκρισία και τη ρουτίνα. «Συνήθως στα σπίτια που μπαίνω τα ζευγάρια ζουν μέσα σε ένα ψέμα. Στο παρελθόν και οι γονείς μου αντιμετώπιζαν προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Τελικά, πιστεύω πως τα παιδιά είναι καλύτερα να μεγαλώσουν με χωρισμένους γονείς, παρά με παντρεμένους που να τους συνοδεύει ένα διαρκές πρόβλημα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης :

Χάρης Σιανίδης: «Έζησα σε ψυχιατρική κλινική στην Ουγγαρία, έφτασα σε πολύ κακό σημείο»

Χάρης Σιανίδης: «Δε μετανιώνω για την εποχή της μπουτονιέρας»

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο Χάρης Σιανίδης

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store