Το «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» φαίνεται πως ακολουθεί κατά γράμμα ζευγάρι της διεθνούς showbiz, το οποίο αποφάσισε να επανασυνδεθεί περίπου 1,5 χρόνο μετά το χωρισμό του.

Διαστάσεις σήριαλ, που διαρκεί εδώ και δέκα χρόνια, έχει πάρει η σχέση της μεγαλύτερης αδερφής της οικογένειας Kardashian, Kourtney και του Scott Disick, που έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Από το 2006 έως και σήμερα, το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές, με την 37χρονη να δηλώνει πως δεν αντέχει την συμπεριφορά του καλού της, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με το αλκοόλ, αλλά και έχει απαθανατιστεί να διασκεδάζει με καλλονές, δημιουργώντας υπόνοιες για απιστία.

kourtney kardashian scott disick

Τον Ιούλιο του 2015, αποφάσισαν να χωρίσουν για άλλη μια φορά, αν και εκείνος δεν εξαφανίστηκε από την ζωή της, λόγω των τριών παιδιών τους και ήταν «παρών» σε διάφορες εκδηλώσεις και στιγμές της διάσημης οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα είπε πηγή στο Ε!News, η σχέση τους αναθερμάνθηκε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού και αποφάσισαν να δώσουν στην σχέση τους άλλη μία ευκαιρία, με τον Scott να δηλώνει αποφασισμένος να σταματήσει τις «εξαλλοσύνες» που ενοχλούν την Kourtney.