Επανασύνδεση φαίνεται πως «μυρίζει» στη showbiz, καθώς πασίγνωστος ηθοποιός απαθανατίστηκε με την πρώην σύζυγό του, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε», το μεσημέρι της Τρίτης, στο αεροδρόμιο Kennendy της Νέας Υόρκης, τον Sean Penn και την Robin Wright. Μάλιστα, επιβιβάστηκαν στο ίδιο αμάξι, ενώ, αργότερα μέσα στην ημέρα, απαθανατίστηκαν μαζί στην πόλη.

Οι δύο ηθοποιοί, που έγιναν ζευγάρι μετά τον χωρισμό του Penn από την Madonna το 1987 και απέκτησαν δύο παιδιά, την 26χρονη Dylan Frances και τον 23χρονο Jack, χώρισαν το 2009 και, ένα χρόνο μετά, βγήκε το διαζύγιό τους.

Η συνάντησή τους έγινε ενώ και οι δύο έχουν χωρίσει από τις προηγούμενες σχέσεις τους, κάνοντας πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση. Ωστόσο, άλλοι σημειώνουν πως δεν αποκλείεται να βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη λόγω του γιου τους, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον Μάρτιο, παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ουσιών και ο πατέρας του στάθηκε στο πλευρό του προκειμένου να απεξαρτηθεί.

Bivši supeužnici @robingwright i #SeanPenn uhvaćeni su u prijateljskom izlasku jučer u #NewYork #robinwright#ex#news#celebrity#actor#hollywood#showbuzzhr ?Splash

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη showbuzz.hr (@showbuzzhr) στις