Τον τελευταίο μήνα η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου βλέπουν την σχέση τους να απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισαν να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram. 

Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο από το Instagram!

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής μετά το παραπάνω, έσπευσε να διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες με την τραγουδίστρια από το προφίλ του, αφήνοντας μόνο μία. Μετά από αυτές τις κινήσεις, τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά. Ωστόσο. με μια ανάρτηση της μέσω Insta Story, η Αγγελική Ηλιάδη προκάλεσε ερωτήματα. Πριν από μέρες δημοσίευσε φωτογραφία του Γκέντσογλου μαζί με το γιο τους και πάνω έβαλε μια καρδούλα.

Σάββας Γκέντσογλου: Διέγραψε κοινές φωτογραφίες του με την Αγγελική Ηλιάδη-Ποιά κράτησε;

Τότε, ξεκίνησαν και τα πρώτα σενάρια επανασύνδεσης. Ο ποδοσφαιριστής χθες, θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες (;) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία. Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί καθώς πέρασαν την χθεσινή  μέρα μαζί με το γιο τους. Ο Γκέντσογλου δημοσίευσε μέσω Insta Story μια selfie με την τραγουδίστρια. Στην συνέχεια αναρτούσαν stories από το ίδιο μέρος.

Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Μετά τα unfollow η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια προκαλεί ερωτήματα!

Αυτό που κάνει εντύπωση όμως, είναι πως οι δύο τους δεν έχουν γίνει ξανά «φίλοι» στο Instagram! Τι πραγματικά να συμβαίνει;

Δείτε το στιγμιότυπο: