Ήταν μια από τις πιο άβολες στιγμές σε βραδιές απονομών. Όχι μόνο των Emmy. Όλων των απονομών. Η μόνη πιο άβολη που μπορούμε να θυμηθούμε είναι το λάθος στα Όσκαρ του 2017. Ίσως να είναι κι από τις πιο άβολες στιγμές που έχουν βιώσει Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Αυτό που συνέβη κατά την παρουσία τους στη σκηνή των βραβείων Emmy μας άφησε όλους με μια περιέργεια. Ήταν κάτι σκηνοθετημένο; Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση του κοινού; Κι αν ήταν κάτι αυθόρμητο, πώς συναναστράφηκε μετά στα πάρτι η Κιμ τον κόσμο των ηθοποιών και ανθρώπων της τηλεόρασης που γέλασαν ειρωνικά με εκείνη και την αδερφή της;

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ επελέγησαν για να παρουσιάσουν την κατηγορία για Καλύτερο Ριάλιγι με διαγωνιστικό κομμάτι κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανέβαιναν στη σκηνή των Emmy. Το Keeping Up With The Kardashians είχε υπάρξει και υποψήφιο παλιότερα.

Κατά την παρουσίαση της κατηγορίας η Κιμ είπε πως «η οικογένεια μου γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο πιο γοητευτική είναι η τηλεόραση που προέρχεται από αληθινούς ανθρώπους που είναι ο εαυτός τους».

Σχεδόν άμεσα ακούστηκε ένα έντονο γέλιο από το κοινό και τα βλέμματα των Κιμ και Κένταλ Τζένερ έδειξαν ότι ήταν κάτι μη αναμενόμενο.