Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε στο Power of Love! Ο Γιάννης Κοπιδάκης μετά τα ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στο «Για την παρέα», είπε επιτέλους την αλήθεια (;) για την σχέση του με την Αργυρώ Τσιοράνου.

Η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε σε όλους στα δύο σπίτια τις φωτογραφίες και ο Γιάννης αποφάσισε να αποκαλύψει τι έχει συμβεί και το λόγο που είπε ψέματα.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα… Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω» είπε ο Γιάννης.

Στο τέλος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που έφταιγε για τον χωρισμό τους.


Στη συνέχεια η Αργυρώ βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία και ξεκίνησε να μιλά για τη σχέση και τον πολύκροτο χωρισμό τους. Τόνισε μάλιστα πως δεν γνώριζε ότι είχε κάνει αίτηση ο πρώην σύντροφός της.

Ο Παύλος εξήγησε πως θα συγκινούταν περισσότερο αν έλεγαν την αλήθεια εξ αρχής οι δύο παίκτες. «Είναι άδικο για τους υπόλοιπους», είπαν ορισμένοι εκ των παικτών, τόσο από τα αγόρια όσο και από τα κορίτσια.