Ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να ξεχώρισε μέσα από την παρουσία του στο The Voice όμως μία τέτοια δήλωση δεν την περιμέναμε!

Στον τραγουδιστή αναφέρθηκε ένας καλός του φίλος και ηθοποιός. Αφορμή στάθηκε η κριτική που έκανε στην σημερινή ελληνική τηλεόραση και ειδικότερα στα talent shows.

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη. Ο ηθοποιός μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Αντιγόνη» στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς». Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα παρακάτω:

«Μπορεί να γίνει καλή δουλειά στην τηλεόραση αλλά σίγουρα δεν είναι τα talent shows. Στα talent shows δεν πάνε άνθρωποι να μάθουν γιατί δεν ξέρουν, πάνε κάποιοι που υπάρχουν και δεν υπάρχουν στον χώρο και θέλουν να φανούν. Για μένα είναι λάθος. Ένα καλός τραγουδιστής ή ηθοποιός μετά από την εμπειρία του θα δείξει την αξία του. Έχω ακούσει υπέροχες φωνές κατά συνθήκη σε κάποια talent show αλλά δεν τα έχω ξαναδεί αυτά τα παιδιά. Άρα δεν είναι αυτός ο τρόπος. Έβλεπα τον Πάνο Μουζουράκη που είναι και φίλος μου και έβλεπα ότι το πιο ενδιαφέρον στο show ήταν ο Πάνος Μουζουράκης. Και λες ΟΚ, μια υπέροχη εκπομπή για τον Πάνο Μουζουράκη είχε γίνει. Άρα δεν επιτέλεσε τον σκοπό της».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.