Η Βίκυ Καγιά, βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Το διάσημο μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρώτα της βήματα στον χώρο του μοντελιγνκ που έγιναν όταν ακόμη ήταν έφηβη.

«Στα 18 μου έφυγα στο εξωτερικό. Πριν πήγαινα σε fashion weeks, με την μαμά μου και την ατζέντισσά μου, στο Μιλάνο, αλλά για 1-2 εβδομάδες».

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά μίλησε και για την άσχημη αντιμετώπιση που είχε από τους συμμαθητές της αλλά και από τους καθητηγές της επειδή ασχολούνταν με το χώρο της μόδας. Το μοντέλο και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε πως οι καθηγητές της στο λύκειο έλεγαν πως είναι σε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή!

«Οι συμμαθητές και οι καθηγητές μου δεν με αντιμετώπιζαν με ωραίο τρόπο. Είχαν επιθετική συμπεριφορά, αλαζονεία… Πολύ άσχημα σχόλια τύπου «φαντάσου τι κάνει και με ποιους είναι και ποιος την έχει βοηθήσει να ανέβει. Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς, μην την κάνετε παρέα» και τέτοια. Εγώ, βέβαια, τα άκουγα βερεσέ.  Έχασα φίλους αλλά μάλλον δεν ήταν φίλοι μου και ποτέ. Όταν έκανα το video clip με τον Λευτέρη Πανταζή, λέγανε στην τάξη οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή. Ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή. Εγώ τότε ήμουν 15 χρονών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε για τον τρόπο με τον οποίο η ίδια και η οικογένειά της αντιμετώπισαν αυτή την κατάσταση.