Τα τελευταία δώδεκα χρόνια, όσα δηλαδή κάνει την εκπομπή «Πάμε Πακέτο», η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα φαντάζει για εκείνη παιχνιδάκι. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν το βάζει κάτω στιγμή και με όπλα το μυαλό και την εξωτερική της εμφάνιση διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια του Alpha, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε μεταξύ άλλων, για τις πλαστικές τις οποίες πολλοί τις καταλογίζουν.

Θεωρεί χυδαίο να ακούγεται ότι έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση και εξηγεί τον λόγο: «Είναι χυδαίο γιατί είναι ψέματα και γιατί αναπαράγεται συνέχεια. Ποιος πιστεύεις ότι νοιάζεται πραγματικά για το αν έχει κάνει η Χατζηβασιλείου πλαστικές ή όχι», και συνεχίζει δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι θέλουν να με χτυπήσουν, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να μου προσάψουν. Δεν πάτησα επί πτωμάτων, δεν αδίκησα συναδέλφους. Δεν θα παίξω το παιχνίδι τους. Δεν απαντάω. Εγώ βγαίνω με το μπικίνι μου, παίζω το beach volley μου, δεν έχω κάτι να κρύψω».

Θεωρεί ότι η εμμονή που έχουν κάποιοι με αυτό το θέμα είναι ρατσιστικό προς το πρόσωπο της καθώς όπως σχολιάζει: «Υπάρχει κόσμος που δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι και έξυπνη και όμορφη. Όταν έχεις ξεφύγει λίγο από το μέτρο, νιώθουν άβολα». Ενώ για το αν χρησιμοποιεί φίλτρα στις κάμερες της εκπομπής της ξεκαθαρίζει: «Ε, όχι! Δε θ’απαντήσω σε κάθε βλακεία που λέγεται ή γράφεται».