Τα «βέλη» της κατά της Μαρίας Μπεκατώρου έριξε πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε ένα χρόνο πριν. Αιτία ήταν η δηλώσεις της δεύτερης για την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλημερούδια», ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κυρίως λόγω ηλικίας: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Η Μαρία Μπεκατώρου, σχολίασε τις εν λόγω δηλώσεις της στην δική της εκπομπή «Πρωινό Σου Κου». Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της Μακρή, καθώς είπε: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή ήρθε σήμερα, μετά από έναν χρόνο! Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «La BiriBiri» και αναφέρθηκε και στα τότε σχόλια της Μαρίας Μπεκατώρου.

Σε σχετική ερώτηση, απάντησε: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια». Αναμένουμε να δούμε αν η παρουσιάστρια του Ant1 θα δώσει συνέχεια στην «κόντρα» τους!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Δείτε το σχετικό βίντεο: