Το πρώτο της Πάσχα ως διαζευγμένη και χωρίς να έχει μαζί της την κόρη της, Ευαγγελία, πέρασε η Βάσω Λασκαράκη, που περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη το πως ένιωσε μακριά από το παιδί της.

«Ήμουν με παρέα πολύ καλή, στο Λονδίνο. Δεν είχα πάει ποτέ, το έλεγα εδώ και δέκα χρόνια και, μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία, πήγα!», είπε η ηθοποιός και παραδέχθηκε πως της έλειψε η κόρη της.

Η μικρή πέρασε τις άγιες μέρες μαζί με τον πατέρα της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Μεσολογγίου. «Όχι απλά μου έλειψε… Όταν δεν είμαι μαζί με την Εύα, δεν είμαι καλά!», πρόσθεσε η Βάσω.

«Αυτά που λες τα έχω νιώσει, την πρώτη φορά που παρέδωσα τα παιδιά στον μπαμπά τους. Πάσχα ήταν και σε εμάς και κάναμε χωριστά. Ακόμα θυμάμαι να μπαίνουν στο αυτοκίνητο κι εγώ να κλαίω λες και πήγαιναν στον πόλεμο! Έλεγα “τα παιδάκια μου” και έκλαιγα!», σχολίασε η Ελένη, προσθέτοντας πως «τα παιδιά πάντως θέλουν να είναι με φίλους τους, με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, ξαδερφάκια αν υπάρχουν… Είτε με την μαμά, είτε με τον μπαμπά, οικογένεια είναι και οι δύο!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο γυναίκες: