Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υπήρξαν κάποτε σύζυγοι και έχουν απακτήσει μαζί μια κόρη. Πλέον, έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, με την ηθοποιό να είναι πλέον παντρεμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, και τον ηθοποιό σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

Όμως, τόσο η Λασκαράκη όσο και ο Τσιμιτσέλης δεν σταματούν να δέχονται ερωτήσεις για τη σχέση που διατηρούν σήμερα, μετά το διαζύγιο- και τους νέους συντρόφους τους.

Σε συνέντεξή της στο TV Έθνος, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε για το πώς αισθάνεται όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω απ’ αυτό:

-Έχουν υπάρξει στιγμές που νιώθετε άβολα όταν εκπομπές αναφέρονται στις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό σας Γιάννη Τσιμιτσέλη; Ή όταν ακούγονται ερωτήσεις για τη σχέση που διατηρείτε με την σύντροφό του;

Δεν κάθομαι να αναλύσω και πάρα πολύ. Αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν δεν χρειάζεται να τα σκαλίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες σχέσεις, γάμοι και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Θα προτιμούσα να μην γίνονται, αλλά δεν ασχολούμαι για να τα παρακολουθώ. Θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να με ενοχλήσει.