Ερώτηση για το δημοφιλές ριάλιτι μόδας GNTM δέχτηκε η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στο ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την «κυριακάτικη δημοκρατία». Και ως μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας μετά» δεν δίστασε να εκφράσει την ανησυχία της και να δηλώσει «αρνητική» σ’ αυτό που βλέπουμε.

Λευτέρης Σουλτάτος: Αγκαλιάζει τη Βάσω Λασκαράκη και της αφιερώνει μια ρομαντική μαντινάδα

Η δημοσιογράφος Μαρία Ανδρέου ρώτησε συγκεκριμένα τη Βάσω Λασκαράκη «Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό το ριάλιτι μόδας, στο οποίο τα μοντέλα γίνονται κασκαντέρ και καλούνται να περάσουν απίστευτες δοκιμασίες σαν να είναι στα ΟΥΚ;» και η ηθοποιός απάντησε:

«Πραγματικά αυτά τα θεωρώ βλακείες και πολύ επικίνδυνα πράγματα. Επειδή μεγαλώνω μια κόρη, απορώ με τα προγράμματα που δείχνει η τηλεόραση και πιστεύω ότι ο γονιός θα πρέπει να είναι δίπλα και να εξηγεί. Τι πρότυπα δίνουν; Κάνε τα πάντα, κρεμάσου από πολυκατοικίες για να γίνεις διάσημη; Αυτό δεν είναι σόου για μοντέλα. Αυτό είναι σόου για την τηλεθέαση. Τελεία και παύλα. Είμαι πολύ αρνητική σε όλα αυτά.

Κάθισα και είδα το GNTM και ένιωσα ότι η φιλοσοφία πίσω από όλο αυτό είναι «δείξε μας πόσο φιλόδοξη είσαι, τι μπορείς να δώσεις για να γίνεις γνωστή, μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να είσαι αναγνωρίσιμη». Βέβαια, το να είσαι αναγνωρίσιμη δεν σημαίνει ότι θα είσαι και αξιόλογη ή θα έχεις αποκτήσει και το σεβασμό των άλλων. Αυτή την παράμετρο ξεχνούν να την τονίσουν.

Διάβασα ότι επιστρέφει και ο «Μεγάλος Αδερφός» στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το πισωγύρισμα πρέπει να μας ικανοποιεί; Η κλειδαρότρυπα;»