Η Βάσω Λασκαράκη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την καθημερινή σειρά «Η πολυκατοικία».

Πλέον έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την Έυα. Το ζευγάρι δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού καθώς η Βάσω ήταν μοναχοπαίδι και όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό «ΕΓΩ» πάντα το είχε καημό. Για αυτό τον λόγο θέλει η κόρη της να αποκτήσει ένα αδερφάκι ενώ είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε ξανά να κάνει κοριτσάκι.

Σε όλες τις συνεντεύξεις τους, τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Βάσω Λασκαράκη μιλούν με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον «Ο Γιάννης είναι τα πάντα μου. Πάνω από όλα είναι φίλος μου. Αν δεν πω κάτι στον Γιάννη, είναι σαν να μην έχει γίνει», είχε πει στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Αυτή την περίοδο παίζεται σε επανάληψη η σειρά του MEGA «Η πολυκατοικία» και η ηθοποιός με νοσταλγική διάθεση δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που απεικόνιζε μια σκηνή με εκείνη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε «7 χρόνια πριν #memories #nostalgia #mylove #myman #mylife #polikatoikia #feelinglucky», δείχνοντας την αδυναμία που έχει στο σύζυγό της.

vasw laskaraki-giannis tsimitselis

Διαβάστε επίσης:

Πάντα άξια! Η Βάσω Λασκαράκη έγινε για πρώτη φορά νονά

Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της κόρης της που την έκανε να χάσει τον ύπνο της

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς τον Γιάννη»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store