Ο Βασίλης Καρράς είναι γνωστό πως είχε μεγάλη αδυναμία στον «Πιτσιρίκο» του, Παντελή Παντελίδη. Η εκτίμηση του Παντελή στο πρόσωπο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή ήταν μεγάλη, ενώ η συνεργασία τους ήταν από τις πιο επιτυχημένες στη νυχτερινή Αθήνα.

Την ημέρα που έφυγε ο νεαρός καλλιτέχνης από την ζωή, ο Βασίλης Καρράς είχε αρκεστεί να δηλώσει: «Αφήστε με- Αφήστε με. Έφυγε το παιδί μου. Έφυγε ο γιος μου». Ωστόσο δεν είχε σχολιάσει κάτι άλλο δημόσια.

Σήμερα, στο Happy Day και στην συνέντευξη που έδωσε στον Χάρη Λεμπιδάκη, ο Βασίλης Καρράς ανέφερε για το γεγονός: «Τον πιτσιρίκο τον αγαπούσα γιατί μοιάζαμε σε πολλά πράγματα, είχαμε πολλά κοινά, ήταν αυθόρμητος, ήταν έξω καρδιά… Είχε άγνοια κινδύνου γενικά σε όλα και είχε ένα θράσος ωραίο και γλυκό, που δεν πλήγωνε κανέναν άνθρωπο, μου άρεσε…».

Ποιος ήταν όμως ο λόγος που δεν είχε τοποθετηθεί όλο αυτό το διάστημα; «Μετά από όσα συνέβη στην οικογένεια και τον συγχωρεμένο τον πιτσιρίκο, δεν ήθελα να μιλήσω ήταν νωπές οι μνήμες, να βγεις και να λες «ήταν πολύ καλό παιδί»… Εγώ πέρασα μαζί του μια σεζόν πανέμορφη, με αγκαλιές με φιλιά πάνω στη σκηνή τα βράδια στα μπαράκια, παντού…Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και θα τον θυμόμαστε όπως ήταν», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο.