Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε χθες βράδυ ο Βασίλης Καρράς στο Γιώργο Λιάγκα και τη Late night εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε απέναντι από τον παρουσιαστή και μίλησε για όλα.

Όταν του ζητήθηκε να πει την άποψή του για ορισμένους σημερινούς καλλιτέχνες, ο Βασίλης Καρράς δεν είχε κακό λόγο για κανέναν.

Η ατμόσφαιρα ωστόσο φορτίστηκε ιδιαίτερα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας, έριξε στο «τραπέζι» το όνομα του Παντελή Παντελίδη, λέγοντας στον τραγουδιστή πως τον είχε «υιοθετήσει».

Ο Βασίλης Καρράς αφού εξήγησε πως έκαναν παρέα καθημερινά, όταν ζούσε ο αείμνηστος καλλιτέχνης, είπε: «Ήταν όπως ήμουν εγώ μικρός. Ακριβώς όμως. Τίποτα δεν του έλειπε».

«Δεν είχε αγωνίες το παιδάκι. Πάμε; Πάμε. Τον συμβούλευα… Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε. Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια εμφανώς συγκινημένος. Μάλιστα ήταν αντιληπτό πως ο τραγουδιστής δεν ήθελε να μιλήσει επιπλέον για το θέμα, απαντώντας «όλα καλά», όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κλάψει για τον Παντελή.

« Σε ποιον δε λείπει», κατέληξε…

Δείτε το βίντεο.