Ένα από τα βασικά στελέχη του διάσημου συγκροτήματος Olympians που μεσουράνησε τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κιτσικόπουλο, ο οποίος εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στο σπίτι του, στην Παλιόχωρα Αβίας, το πρωί της Κυριακής, όταν το βαρύ μηχάνημα που οδηγούσε ανετράπη και τον τραυμάτισε.

Ο 62χρονος, που ήταν εργολάβος στο επάγγελμα, χτύπησε στο θώρακα και λίγο μετά ξεψύχησε, ενώ κατά την παρουσία του στους Olympians έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Πασχάλης, που ήταν ιδρυτικό μέλος του γκρουπ, αποχαιρέτησε τον μουσικό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «δεν μπορώ να το πιστέψω. Γνώρισα τον Βαγγέλη Κιτσικόπουλο τότε που σπούδαζε στο Α.Π.Θ.. Πολιτικός Μηχανικός. Ήταν τακτικός θαμώνας στο club που εμφανιζόμασταν. Αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματός μας και όταν διαλύσαμε συνέχισα εγώ να συνεργάζομαι μαζί του. Καλός φίλος, καλός κιθαρίστας και καλός συνεργάτης. Βαγγέλη έφυγες πρόωρα και άδικα. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Σημ: στις φωτογραφίες, ωραίες στιγμές από τότε και πρόσφατα».