Ο Βαγγέλης Κακουριώτης που μετά την επιτυχία του με τους Boys and Noise ξεκίνησε πριν λίγους μήνες τη σόλο καριέρα του

Κάποιες φαν «κατασκηνώνουν» έξω από το σπίτι σου. Δεν έχει τύχει κάποια να ξεπεράσει τα όρια και να ενοχληθείς εσύ ή οι δικοί σου;

Όλο αυτό ξεκίνησε σιγά σιγά. Αυτό που δεν θέλω είναι να γίνεται φασαρία, γιατί ενοχλείται η γειτονιά. Αν είναι ήρεμα και χαλαρά τα πράγματα, τότε μου αρέσει. Όταν πρόκειται να βγω από το σπίτι, κατεβαίνω και βλέπω τα κορίτσια. Όταν δεν μπορώ, τους το λέω και το καταλαβαίνουν.

Μάλιστα, έχετε την επικοινωνία σας. Σχέση με θαυμάστρια έχεις κάνει;

Δεν έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Θα μπορούσα.

Ποια είναι η μεγαλύτερη σχέση σου μέχρι σήμερα;

Είμαι μικρός ακόμα, δεν έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Στη φάση που είμαι, θέλω να αφιερώσω όλο μου το χρόνο σε αυτό που κάνω. Αυτή την περίοδο δεν θα έκανα σχέση, γιατί δεν έχω το χρόνο και δεν θέλω ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου να στενοχωριέται και να αισθάνεται πιεσμένος.

Πού πηγαίνεις με τους φίλους σου όταν δεν έχεις εμφανίσεις;

Όταν έχω χρόνο, μου αρέσει να πηγαίνω σινεμά, να βλέπω θεατρικές παραστάσεις ή να βγαίνω μια βόλτα.

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που σε έκανε να νιώσεις άβολα;

Υπήρξαν στιγμές που κορίτσια έτρεχαν να μας αγκαλιάσουν και να μας φιλήσουν, αλλά δεν με ενόχλησε τόσο. Πιο πολύ αγχώνομαι όταν κάποιες φαν προσπαθούν να ανέβουν στη σκηνή. Φοβάμαι μην τραυματιστούν.

Σου έχει τύχει να σε φλερτάρει επίμονα και άτομο του ίδιου φύλου;

Μπορεί να έχει γίνει και να μην το έχω καταλάβει.

Έχεις κάνει one night stand;

Ναι, έχω κάνει. Έχει συμβεί κάποιες φορές. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση και υπάρχει έλξη με έναν άνθρωπο, αυτό συμβαίνει.

vagelis kakouriotis people 166 (1)

Ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που σου αρέσει;

Εκείνη που θα φροντίζει και θα αγαπάει τον εαυτό της. Θέλω να είναι αληθινή και αυτό θα το καταλάβω από το βλέμμα της.

Μένεις μόνος σου;
Μένω με την οικογένειά μου. Οι συνθήκες στο σπίτι είναι ιδανικές, οπότε δεν έχω σκεφτεί να μείνω μόνος μου. Είναι οι άνθρωποι που με αγαπούν και με υποστηρίζουν. Είναι καλό να επιστρέφω στο σπίτι και να βρίσκω κάποια πράγματα έτοιμα, με βοηθάει στο να αντεπεξέρχομαι πιο εύκολα στο φορτωμένο μου πρόγραμμα.

Υπάρχουν στιγμές που ο πατέρας και η μητέρα σου εξακολουθούν να σε αντιμετωπίζουν σαν παιδί;

Πάντα είχα τη δική μου άποψη και πάντα με υποστήριζαν. Έχω ανοίξει πολλές συζητήσεις μαζί τους και μπορεί να με διόρθωναν, αλλά πάντα μου έδιναν πολλές νέες πληροφορίες. Πάντως, έλεγα και συνεχίζω να λέω τη γνώμη μου ελεύθερα και για εκείνους πάντα η γνώμη μου μετρούσε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ποια συμβουλή σού έδωσαν όταν ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική βιομηχανία;

«Αν αυτό που κάνεις το αγαπάς πραγματικά, θα τα καταφέρεις. Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, υπάρχει “δεν θέλω”».

Ποια συνεργασία σου θυμάσαι πιο έντονα;

Με τον Σάκη Ρουβά στο «The Ace of Heart Tour» το 2014. Ήταν τιμή μου και θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά που μας επέλεξε τότε. Ήταν μεγάλη εμπειρία να δουλέψουμε μαζί του. Αντιμετωπίζει τη δουλειά με πολλή αγάπη και τεράστιο επαγγελματισμό.

Έχεις κάποιο γούρι;

Έχω πάντα μαζί μου την πένα της κιθάρας μου. Τη φοράω σε συνεντεύξεις και συναυλίες μου και μου φέρνει τύχη.

vagelis kakouriotis people 166 (4)

Αν τώρα ασχολιόσουν για πρώτη φορά με το τραγούδι, θα επέλεγες ένα παιχνίδι όπως το X-Factor ή το The Voice για να δηλώσεις συμμετοχή;

Μπορεί τέτοιου είδους σόου να δίνουν ευκαιρίες για να αναδειχτούν νέα ταλέντα, δυστυχώς όμως περιορίζονται στο τηλεοπτικό πλαίσιο και τα παιδιά δεν κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Είναι σόου και πρέπει να διασκεδάζουν το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, οι υποψήφιοι ακολουθούν οδηγίες και δεν κάνουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι ως καλλιτέχνες. Υπηρετούν τηλεοπτικές και όχι καλλιτεχνικές ανάγκες. Επίσης, δεν ξέρω αν ο τηλεθεατής δίνει περισσότερη σημασία στον καλλιτέχνη ή στο τηλεοπτικό προϊόν.

Ποιο είναι το νέο σου κομμάτι;

Το “Η δικιά μας αγάπη” είναι το πρώτο τραγούδι που έβγαλα και με αυτό ξεκίνησα τη σόλο καριέρα μου. Η μουσική είναι δική μου και οι στίχοι της Βίκυς Γεροθόδωρου. Είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στους ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ακολούθησε και μια πολύ όμορφη συνεργασία με την B.U., το “Χρυσό φιλί”, που έγραψε τη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους και πάλι η Βίκυ Γεροθόδωρου. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.