Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έχουν πέσει τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της και μουσικό Νίκο Ξύδη. Μάλιστα όπως είπε η απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τα περασμένα Χριστούγεννα. Ωστόσο όπως είπε η σχέση τους παραμένει εξαιρετική ενώ το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί θα είναι πάντα ένας κρίκος που θα τους δένει.

«Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση. Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πως είναι αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε.

Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στη σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη και ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μετά τον χωρισμό μου και δεν υπάρχει καμία υπόσταση στις φήμες αυτές».