Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν σε κοσμική εκδήλωση και όπως πολλά άλλα ζευγάρια, ρωτήθηκαν για το πρώτο τους φιλί.

Η αθλητικογράφος εξήγησε πως το θυμάται, με τον αγαπημένο της να δυσκολεύεται! Παρόλα αυτά αποφάσισαν να μην το αποκαλύψουν και να το κρατήσουν «μυστικό».

Τι κι αν δεν θυμόντουσαν, δεν δίστασαν για μία ακόμη φορά να φιληθούν μπροστά στις κάμερες. Στη συνέχεια και μετά την προβολή των συγκεκριμένων πλάνων στο Πρω1νό, η ομάδα σχολίασε τις δηλώσεις τους.

Εκείνη την ώρα λοιπόν έκανε την παρέμβασή του ο Θέμης Γεωργαντάς με άφθονες αποκαλύψεις: «Είπαν έτσι γιατί το ψιλοκρύβουν. Δεν έλεγαν για την σχέση τους… Τώρα θα με κράξουν. Θυμάσαι που είχαμε πάει στο Ρόδος Palace το Σεπτέμβρη; Να σας πω κουτσομπολιό; Μου είπαν κάποιοι ότι η Ευρυδίκη έκανε check in στο δωμάτιό της, όμως το δωμάτιο ήταν άθικτο! Προφανώς το Σεπτέμβρη είχαν ήδη σχέση, παρότι λένε ότι είναι μαζί από τον Οκτώβριο.».

Λίγο μετά δεν άργησε η παρέμβαση της Ευρυδίκης  στην εκπομπή! Η ίδια έστειλε μήνυμα στον παρουσιαστή. Συγκεκριμένα του έγραψε: «Σε βλέπω πρόσεχε κακομοίρη μου!».

Δείτε το βίντεο.