Ο Τζώνη Καλημέρης για τα τηλεοπτικά

Στη συνέντευξη τύπου του Λάκη Λαζόπουλου για το νέο σίριαλ του Alpha, Δια Ταύτα, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Μελέτησέ το, τον Τζώνη Καλημέρη. Ο διευθυντής προγράμματος του Alpha έκανε την κριτική του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα του σταθμού και όχι μόνο. Ο Τζώνη Καλημέρης αρχικά μίλησε για το φίλο του και πολλά χρόνια συνεργάτη του Λάκη Λαζόπουλο υπενθυμίζοντας πως δουλεύουν μαζί 25 χρόνια. Ο διευθυντής προγράμματος ρωτήθηκε και για την σχέση – κόντρα της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά. «Εγώ είμαι τεχνοκράτης. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία κουτσομπολιού και σχέσεων για μένα μετράνε τα νούμερα και το Μες στην Καλή Χαρά σκίζει», απάντησε.

Ενώ όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να τοποθετηθεί στη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ότι το Δέστε τους θα συνεχιστεί και χωρίς το Νίκο Μουτσινά, ο διευθυντής προγράμματος δήλωσε: «Αν θα κοπεί το Δέστε τους θα το αποφασίσω εγώ και όχι η Καινούργιου» ενώ αμέσως συμπλήρωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει απασχολήσει το κανάλι αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Περρής: «Η κόντρα με το Γρηγόρη έχει τελειώσει για μένα»

Τέλος, ο Τζώνη Καλημέρης αποκάλυψε πιο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης ζηλεύει καθώς και σε τι πρόγραμμα θέλει να δει την Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο