Στις δικαστικές αίθουσες και σε υψηλούς τόνους κρίνεται το διαζύγιο της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, με την ηθοποιό να προβαίνει, για πρώτη φορά, σε δήλωση για την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Πρωτοδικείο Αθηνών απεφάνθη προ ημερών ότι η Τζίνα αναλαμβάνει προσωρινά την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών και ο Παύλος οφείλει να καταθέτει  συνολική μηνιαία διατροφή για τα παιδιά και την ίδια ύψους 34.500 ευρώ. Παράλληλα, οι κατηγορίες σε βάρος της περί εξάρτησης από ουσίες και γενικότερη διεξαγωγή έκλυτου βίου απορρίφθηκαν ως εντελώς αβάσιμες και χωρίς υπόσταση.

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές τις κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου, να σταματήσει εδώ», δήλωσε η Τζίνα, μέσω του δικηγόρου της, στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω.

Και, απευθυνόμενη προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, συνέχισε: «ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας, για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας ως γονείς».

Δείτε το βίντεο: