Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός μπον βιβέρ Τζιανλούκα Βάκι προκαλεί μέσω του Instagram. Αυτή τη φορά, όμως, το… γλέντι του θεωρήθηκε άκρως σεξιστικό, αφού φρόντισε να ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο να χαστουκίζει τα οπίσθια μοντέλων και να χορεύει -όπως πάντα- ξέφρενα.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο σύντομα πύκνωσαν κάνοντας λόγο για άκρως σεξιστική συμπεριφορά και για προώθηση μηνυμάτων που υποβιβάζουν τις γυναίκες, ο ίδιος, ωστόσο, απτόητος, φρόντισε να απαντήσει, με το γνώριμο ανέμελο στιλ του. Πώς;

Φορώντας ψηλοτάκουνα και γυναικείο ολόσωμο μαγιό και καπέλο και σκυμμένος, με μία κοπέλα να ρίχνει χαστούκια στα δικά του οπίσθια και με λεζάντα ότι «στη ζωή πρέπει να είμαστε και να κάνουμε οτιδήποτε επιθυμούμε».

Οι επικριτές του έκλυτου βίου του Βάκι σίγουρα δεν πείστηκαν, όμως, πολλοί ισχυρίζονται ότι τα κίνητρα του πρώτου βίντεο όχι μόνο δεν ήταν σεξιστικά, αλλά αυτό δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να προκαλέσει ο Βάκι το κοινό αίσθημα για ακόμη μία φορά και να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Πρόκειται όμως για ένα μεσήλικο τρελόπαιδο ή πίσω από τον ξέφρενο βίο απολαύσεων του Ιταλού γόη κρύβεται κάτι όχι και τόσο αθώο; Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

Gianluca Vacchi: Το σκοτεινό παρελθόν του 50άρη Ιταλού που «ρίχνει» το ίντερνετ χορεύοντας με τη σύντροφό του