Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το πώς βιώνει την ηλικία των 50: Είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου

Αν έκανε κάποιος μια δημοσκόπηση και ρωτούσε 10 άντρες τι θα ήθελαν από τη Τζένιφερ Λόπεζ να κάνει σε βίντεο κλιπ ή στο σινεμά όπου δραστηριοποιείται πολύ ενεργά και πάλι τα τελευταία χρόνια, θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις που θα την ήθελαν σε ρόλο στριπτιζέζ.

Η JLo, νιώθοντας ότι είναι σε μια κατάσταση ζωής τόσο γεμάτη, με τόση αυτοπεποίθηση, τόση περηφάνια για το σώμα της, λες και εισάκουσε τις προσευχές απανταχού των ανδρών και αποφάσισε να τους κάνει το χατίρι.

Το Hustlers, μια ταινία όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την Cardi B, η οποία γνωρίζει το θέμα καλά ένεκα πρότερου βίου, τη Λίλι Ράινχαρτ, την Κίκι Πάλμπερ και την Κονστάνς Γου, περιγράφει την προσπάθεια μιας πλειάδας γυναικών που εργάζονται ως strippers σε πολυτελές κλαμπ της Νέας Υόρκης, να τα βάλουν με τους πλούσιους πελάτες τους που είναι χρηματιστές στη Wall Street.

Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται αυτήν που πρωτοστατεί και τις ξεσηκώνει και τον τελευταίο καιρό μας δείχνει αρκετές στιγμές από τις σκηνές και τα γυρίσματα στο Instagram. Χθες βράδυ ανάρτησε μια φωτογραφία της όπου είναι πάνω στη σκηνή και χορεύει έχοντας δολάρια στα χέρια της.

Η στάση της και η ενδυμασία της είναι όλη η ουσία στη φωτογραφία.

View this post on Instagram

Married to the money. 💰💜 #Ramona #HustlersMovie

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on