Μπαίνουμε σε μια περίοδο κατά την οποία θα αρχίσουν απονομές βραβείων σε ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους στο Χόλιγουντ. Φυσικά οι πιο σημαντικές είναι οι Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Hollywood Reporter ξεκίνησε με τις roundtable συζητήσεις ανθρώπων που ίσως βρεθούν στην ίδια κατηγορία.

Το πρώτο roundtable ήταν με γυναίκες που μπορεί να βρίσκονται υποψήφιες για Σφαίρα ή Όσκαρ. Σκάρλετ Γιοχάνσον, Λόρα Ντερν, Λουπίτα Νιόνγκο, Ακουαφίνα, Ρενέ Ζελβέγκερ και Τζένιφερ Λόπεζ έκατσαν στο τραπέζι και αντάλλαξαν απόψεις για τη βιομηχανία.

Σε μια ερώτηση της συντονίστριας του Hollywood Reporter για το γυμνό στις ταινίες, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε να μιλήσει για την δική της εμπειρία στο ξεκίνημα της κινηματογραφικής καριέρας, τότε που ήταν απλώς μια Πορτορικανή που ήθελε να πετύχει στην Αμερική.

Αρχικά, η JLo εξήγησε το πώς οδηγείται στην απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του σκηνοθέτη να γδυθεί ή όχι.

«Νομίζω ότι είναι πάντοτε μια προσωπική επιλογή. Βλέπεις μέχρι που έχεις ανοχή. Το συζητάς με τον σκηνοθέτη σου και αποφασίζεις μέσα σου αν το να είσαι γυμνή έχει να προσφέρει κάτι στην πλοκή, στον χαρακτήρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε, χωρίς να ονοματίσει, στον σκηνοθέτη που της ζήτησε να δέιξει το στήθος της πριν ξεκινήσει το γύρισμα.

«Ήταν τρελός που μου το ζήτησε. Είπα Όχι, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Ήταν και μια άλλη γυναίκα μαζί μου. Αρνήθηκα. Δεν θα δείξω το στήθος μου σε σένα πριν ξεκινάμε να γυρίζουμε τη σκηνή. Νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Επειδή έθεσα εκεί το όριο».