Απο τις πρώτες κριτικές που συγκέντρωσε το Hustlers και πιο συγκεκριμένα η ερμηνεία της Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν εμφανές πως θα παίξει έντονα το όνομά της για υποψηφιότητα σε κάποιο από τα βραβεία. Έμενε να δούμε αν θα ήταν μόνο σε ένα ή σε παραπάνω. Μέχρι στιγμής η Λόπεζ μετράει ήδη μια υποψηφιότητα για Χρυσές Σφαίρες και SAG Awards και θα έχει ενδιαφερον εκεί προς τα τέλη Ιανουαρίου να δούμε αν θα έχει θέση και στα Όσκαρ.

Προς το παρόν, μπορεί να απολαμβάνει την υποψηφιότητα στα SAG Awards που είναι η πρώτη της. Στις Χρυσές Σφαίρες είχε μια υποψηφιότητα το 1998 για την ταινία Selena, επομένως γνώριζε πάνω κάτω το συναίσθημα. Στα SAG μιλάμε για την αποδοχή από τους ίδιους τους ηθοποιούς, κι αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό. Την αναγνώρισαν ως ομότιμη τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έμαθε για την υποψηφιότητα την ώρα που έκανε γυμναστική και γι΄αυτό ανάρτησε ένα ευχαριστήριο βίντεο καθώς περπατάει στον διάδρομο. Όπως καταλαβαίνει κανείς, η Λόπεζ είναι έντονα συγκινημένη και φαίνεται να δακρύζει, αν και η ίδια λέει στο σχόλιο πως συγκρατείται με δυσκολία. Πάντως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της και να αναφερθεί στην κοπιώδη προσπάθεια της, δίνοντας κι ένα μήνυμα σε άλλους ηθοποιούς: «Μην το βάζετε κάτω».