Είναι εύκολο να κρίνεις κάτι εκ του αποτελέσματος και να επιδεικνύεις σε κάποιον το λάθος του. Το δύσκολο είναι να καταλάβεις γιατί κάποιος λέει κάτι και να του δείξεις ότι κάνει λάθος όχι για να τον αναιρέσεις, αλλά γιατί  πιστεύεις στον εαυτό σου. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Τζένιφερ Άνιστον.

Σήμερα έχει στο ενεργητικό της την τεράστια επιτυχία με τα Φιλαράκια, έχει μια πλειάδα από καλές ταινίες και πλέον έχει την δεύτερη συμμετοχή της σε σειρά με το Morning Show. Όλα αυτά αποτελούν κομμάτι της επιτυχίας που ήρθε ως αποτέλεσμα της πίστης της. Χρειάστηκε βέβαια και η τύχη. Τέτοια ήταν αυτό που συνέβη με τα Φιλαράκια που 25 χρόνια μετά προκαλούν τέτοιον ενθουσιασμό.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο People ότι πριν έρθουν τα Φιλαράκια, οι γονείς της της έλεγαν πως δεν πρόκειται να δει χαΐρι από τη δουλειά αυτή.

«Εννοείται πως υπήρχαν οι αρνητικοί στην οικογένεια. «Δεν πρόκειται να βγάλεις ούτε κέρμα απ΄αυτή τη δουλειά» μου έλεγαν. Και μετά ήρθαν τα Φιλαράκια. Απλώς δες με. Μην με απειλείς με αυτόν τον τρόπο. Ένας Θεός ξέρει ότι τώρα πρόκειται να βγάλω μερικά χρήματα» ανέφερε με μια δόση χιούμορ η Άνιστον.

Η Άνιστον έχει αναφέρει και στο παρελθόν ότι οι γονείς της, ο Τζον Άνιστον και η Νάνσι Ντόου, παρόλο που βιοπορίστηκαν σε επαγγέλματα του θεάματος, είχαν μια αυστηρή ανατροφή και άλλη νοοτροπία. «Δεν το έκαναν από κακία. Η μαμά μου δεν ήθελε να είναι σκύλα μαζί μου. Απλώς κι εκείνη είχε μεγαλώσει με αυτό τον τρόπο».