Η Τζένη Θεωνά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την αγάπη που τρέφει στην παρουσίαση –την έχουμε δει σε ανάλογο ρόλο στη μικρή οθόνη- ενώ αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε ακόμα και το πρωινό.

«Είχα όντως μια επαφή με τον Alpha. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον, αλλά έμεινε μετέωρο. Ξέρω ότι με σκέφτονται και επικοινωνούν από καιρό σε καιρό, όμως τώρα δεν είχα κανένα περιθώριο να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια έλλειψη χρόνου και ύπνου. Το σπίτι μου έχει ρημάξει», δήλωσε στο OK.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τώρα θα έχω χρόνο για ραντεβού και συζητήσεις. Είμαι άτομο που δεν διεκδικώ. Η αλήθεια είναι πως προχωράω με βήματα συντηρητικά, που όμως με εκφράζουν πάρα πολύ. Τώρα θα δοκίμαζα κάτι διαφορετικό. Την παρουσίαση την αγαπώ και την πιστεύω. Θα πήγαινα παρουσιάστρια σε πρωινό. Γίνονται συνδυασμοί ανθρώπων ετερόκλητων και φρέσκων. Όμως, έχω χάσει δουλειές γιατί μπορεί να μη σηκώνω το τηλέφωνο για καμιά εβδομάδα. Είμαι λίγο στον κόσμο μου. Βλέπω άγνωστο νούμερο στην οθόνη και με πιάνει τρόμος».

Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Θεωνά: Μας συστήνεται ως άλλη Brigitte Bardot φερμένη από προηγούμενη δεκαετί

Τζένη Θεωνά: Αυτή είναι η Ελληνίδα Scarlett Johannsonα

Τζένη Θεωνά: Ένα κορίτσι γεμάτο εκπλήξεις!

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store