Η Τζένη Θεωνά και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους για την εφηβεία, τo συναίσθημα του να είσαι διαφορετικός και το πώς αντιμετώπισαν την περίοδο αυτή.

Στη συνέντυξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ και την Ναταλία Αργυράκη, η Τζένη παραδέχτηκε ότι στο σχολείο ήταν «φυτό», ενώ ο Νάσος ασχολούνταν με τη yoga και το βουδισμό…

Στην ερώτηση για το αν έχουν βρεθεί ποτέ στο περιθώριο, η Τζένη Θεωνά είπε χαρακτηριστικά ότι στο σχολείο υπάρχουν άπειρες μορφές βίας. Όπως τόνισε, εκείνη αισθανόταν ότι κανείς δεν την καταλάβαινε, γιατί ειδικά στο γυμνάσιο ήταν πάντα η «απουσιολόγος» και το «φυτό». «Ανήκα σε τέτοιες κατηγορίες», κατέληξε.

«Στην αρχαιότητα αυτοί που είχαν κακό τέλος ήταν τα τέρατα και οι ήρωες. Ό,τι σηκώνει το κεφάλι του πάνω από τη γραμμή της ομοιότητας με όλο τον κόσμo, προκαλεί αντιδράσεις», ήταν το σχόλιο του Νάσου Παπαργυρόπουλου επάνω στο θέμα, ο οποίος διευκρίνισε ότι «πάντα είχα φίλους που δέχονταν την κάθε παραξενιά μου και με αγαπούσαν γι’ αυτό που είμαι». Ωστόσο, τόνισε ότι δε μοιραζόταν το γεγονός ότι από τα 15 του ασχολούντανμε τη yoga και το βουδισμό, γιατί αυτό το θέμα ήταν ταμπού: «Γι’ αυτό το λόγο δεν το μοιραζόμουν. Το κρατούσα για μένα».

Διαβάστε ακόμη:

Τζένη Θεωνά: «Θα πήγαινα παρουσιάστρια σε πρωινό»

Ναταλία Γερμανού-Τζένη Θεωνά: Ζητούν την τιμωρία του ταβερνιάρη που σκότωσε την Μάγκυ

Τζένη Θεωνά: Μας συστήνεται ως άλλη Brigitte Bardot φερμένη από προηγούμενη δεκαετία