Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει μια από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της μιας και σε λίγες μέρες, στις 16 Ιουνίου, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Βασίλη Κικίλια. Η κάμερα του Happy Day την συνάντησε στο show υψηλής ραπτικής που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά και εκείνη μίλησε με χαρά για τον επικείμενο γάμο της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως στην εκκλησία πρόκειται να τη συνοδέψει ο γιος της Μάξιμος.

«Έχω κάνει δυο πρόβες νυφικού. Έχω μια τρίτη και τελευταία. Στην εκκλησία θα με συνοδέψει ο γιος μου. Του είπα πως «χωρίς εσένα αυτό δεν μπορεί να γίνει», οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα. Οι κόρες μου το γνώριζαν, είναι υποστηρικτές πάντα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις κόρες μου, η σχέση μας έχει χτιστεί πάνω σε πολύ γερές βάσεις, και τις αγαπάω πάρα πολύ.

Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη, θεωρεί πως όλα είναι καλά και αυτό είναι κάτι που νιώθεις στο σπίτι. Είναι πάρα πολύ γλυκούλης. Το πιο σημαντικό μέσα σε ένα σπίτι είναι η ισορροπία», είπε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παραπάνω βίντεο.