Από τη Χριστίνα Ζάχου,

Η Τζένη Μελιτά συμμετέχει στο Πρω1νό και στο Sunday Live στον ANT1 και μιλά στο People για κάθε «Τελευταία Φορά Που…»

Δεν σου άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε ο σύντροφός σου;

Πριν από μία βδομάδα προσπάθησε να φτιάξει παραδοσιακή γαλλική κρεμμυδόσουπα από μια συνταγή που βρήκε στο διαδίκτυο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν του πολυπέτυχε! Εγώ, όμως, στήριξα την προσπάθεια και την έφαγα σχεδόν όλη.

Είδες κινούμενα σχέδια;

Κάθε Κυριακή ξυπνάω πρωί πρωί, παίρνω τα μαξιλάρια και τις κουβέρτες μου και έτσι μισοκοιμισμένη πάω στον καναπέ και βλέπω Στρουμφάκια, Μίκυ Μάους και τέτοια! Μου έχει μείνει από παιδί αυτή η συνήθεια και δεν την αλλάζω με τίποτα!

Φλέρταρες με την ιδέα να γίνεις μαμά;

Χθες! Σε πολύ λίγο καιρό θα γίνω θεία. Ως εκ τούτου, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι πολύ έντονα και για μένα.

Έκανες μια έκπληξη στο σύντροφό σου;

Κάνω παρά πολύ συχνά εκπλήξεις στον Σπύρο (σ.σ. Μαργαρίτη)! Την περασμένη Τρίτη άνοιξε την πόρτα και με βρήκε να τον περιμένω με ένα νυφικό! Πρέπει να σου πω ότι γύρισε και άρχισε να τρέχει στις σκάλες μες στα γέλια!

Ήρθες σε δύσκολη θέση;

Πολύ πρόσφατα ήμουν σε ένα εστιατόριο και έλεγα στην παρέα μου ποσό υπερεκτιμημένο φαγητό σερβίρουν. Ακριβώς από πίσω μου καθόταν ο σεφ του μαγαζιού.

Άλλαξες κάτι στο διαμέρισμά σου;

Επειδή έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αυτή την περίοδο, έχω αμελήσει λίγο το σπίτι και γενικά τη διακόσμηση. Οπότε δεν θυμάμαι αν έχω αλλάξει κάτι εδώ και αρκετούς μήνες.

Σε μπέρδεψαν στο δρόμο;

Πριν από ένα μήνα, ήμουν φορτωμένη ρούχα στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος και μια νεαρή κοπέλα με ρώτησε για μια μαύρη παντελόνα. Τη ρώτησα πού με είδε να τη φοράω και μου είπε πως την είδε στη βιτρίνα. Προφανώς με πέρασε για υπάλληλο.

Έκανες μια παράβαση;

Δεν είμαι τύπος που κάνει παραβάσεις, ειδικά με το αυτοκίνητο. Φυσικά μετράει ως παράβαση ότι το Σάββατο που μας πέρασε είχα πολύ δυνατά μουσική στο σπίτι μου μετά τις 12.00 το βράδυ!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.