Το δικό της αγώνα συνεχίζει η Τζένη Χειλουδάκη. Μπορεί στη δεκαετία του ΄90 να έκανε αισθητή την παρουσία της μέσα από τις εμφανίσεις της σε τηλεόραση και shows, όμως πλέον έχει επιλέξει μία πιο… ήρεμη καθημερινότητα.

Πλέον ζει αποτραβηγμένη από τα πάντα στην Σητεία και περιστασιακά εργάζεται ως DJ. Η καθημερινότητά της όμως είναι πολύ δύσκολη και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα καθημερινά της έξοδα. Λόγω αυτού λοιπόν η Τζένη Χειλουδάκη υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ.

Η ίδια αποκάλυψε στη Δημοκρατική πως προς το παρόν φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό της ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της. Πλέον έχει υποβάλλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη.

Όλα αυτά μέχρι να πραγματοποιηθούν τα δικαστήρια για τη ν περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.

Εκτός όμως της δικής της επιβίωσης η Τζένη Χειλουδάκη έχει επιλέξει να φροντίζει με μεγάλη αγάπη αδέσποτα ζώα. Επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων της, ,καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με την βοήθεια των φίλων της.

«Εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου», εξομολογείται η ίδια για τις δωρεές από φίλους της. Πλέον έχει μαζέψει δεκάδες αδέσποτα ζώα από τον δρόμο όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα έχει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα» όπως τα αποκαλεί τα οποία τα σιτίζει και τα φροντίζει από οικονομικές συνεισφορές των φίλων της.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά… Καθόλου όμως… Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται.