Τι γίνεται όταν ο πρώην σύντροφός σου που μάλιστα χωρίσατε πρόσφατα ανεβάζει selfie με μία άλλη στον προσωπικό του λογαριασμό; Ούτε γάτα ούτε ζημιά, σκέφτηκε η Τζένη Μπαλατσινού και έδωσε τη δική της απάντηση στη διάσταση που πήρε το όλο θέμα γύρω από τη φοτό που ανέβασε ο Βασίλης Κικίλιας με την Έλενα Ράπτη. Δείτε την επίμαχη φοτό:

Με την καλή συνάδελφο Έλενα Ράπτη στην εκδήλωση που διοργάνωσε η #nd για την ασφάλεια των παιδιών μας σήμερα. Εξηγήσαμε τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στις γειτονιές της πόλης αλλά και στο διαδίκτυο και τους τρόπους που οι γονείς μπορούν να παρέμβουν και να τα προστατέψουν. #security #kids #internet #keepchildrensafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias) στις

Η Τζένη όμως από τη μεριά της είναι εξίσου ενεργή στα social media με τους δικούς της πιστούς ακολούθους και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από το ποστάρισμα μίας φωτογραφίας σαν την παρακάτω. Πόζαρε λοιπόν αμακιγιάριστη για λογαριασμό γνωστής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται και μας άφησε άφωνους με τη φυσική της ομορφιά, που έχει μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο. Χαμογελαστή και πιο φυσική από ποτέ, απέδειξε πως τίποτα δεν την πτοεί και έδωσε έτσι τη δική της απάντηση, που δεν είναι άλλη από το «Ό,τι και αν συμβεί χαμογέλα», θα λέγαμε εμείς ερμηνεύοντας τη φωτογραφία της.

Thank you @esteelauder ! #ReNutriv #ExtraordinaryBeauty #1stofmay ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις