Έξαλλη η Μπαλατσινού στο Πρωινό mou

Δυναμικά μπαίνει και η Τζένη Μπαλατσινού στη φιλοσοφία των πρωινών. Μόνο ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα εγκαταλείπουν τη θέση τους επειδή νευριάζουν; Όχι. Τώρα και η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε και αποχώρησε. Ο λόγος; Τα sex tape. Ο Άρης Καβατζίκης έκανε αναφορά στη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή ΟΚ και στο Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάνει sex tape με πρώην σύντροφό της. Ποιος είδε τη Τζένη και δεν τη φοβήθηκε…

«Και τι με νοιάζει εμένα ποιος έχει κάνει sex tape… Eίναι χάι; Τι με νοιάζει ρε; Είναι δήλωση αυτό;», είπε έξαλλη η παρουσιάστρια. Κι αντί το πάνελ να αφήσει το θέμα και να πάει παρακάτω η συζήτηση συνεχίστηκε και μάλιστα επί προσωπικού. Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Τζένη Μπαλατσινού αν θα έκανε γύριζε εκείνη ερωτικό βίντεο με το σύζυγό της με την παρουσιάστρια να εκρήγνυται και να αποχωρεί.

Δείτε επίσης: Η δήλωση του Συγγελάκη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα πρωινά

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Κωστόπουλος, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την αποχώρηση της γυναίκας του, αλλά έκανε και χιούμορ λέγοντας πως εκείνος δεν έχει πρόβλημα να κάνει sex tape.

Δείτε το απόσπασμα