Εδώ και λίγα 24ωρά κυκλοφορεί στα μίντια ένα video με πρωταγωνιστή τον Τζάστιν Τιμπερλέικ και τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Palmer,  Αλίσια Γουεϊνράιτ, σε μια (μάλλον) τρυφερή στιγμή.

Πρόβλημα για τον Τζάστιν Τιμπερλέικ: Βίντεο τον δείχνει να κρατιέται χέρι χέρι με την Αλίσα Γουεϊνράιτ

Το video καταγράφει ένα στιγμιότυπο από την έξοδο του καστ και της παραγωγής σε club της Νέας Ορλεάνης, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, και όπου ο ηθοποιός και τραγουδιστής φαίνεται να αγγίζει το χέρι της ηθοποιού, ενώ εκείνη ανταποδίδει πιάνοντας το γόνατό του.

Και μπορεί πηγές να επιμένουν ότι αυτά δεν ήταν παρά «αθώα αγγίγματα», ωστόσο νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια που φαίνεται να «καίνε» τον Τζάστιν και να «δυναμιτίζουν» τις φήμες για απιστία. Κάποιοι, λοιπόν, παρατήρησαν ότι ο Τιμπερλέικ δεν φορούσε τη βέρα του, ενώ μάρτυρας αναφέρει στη Daily Mail, ότι οι δυο τους, αφού αρχικά απομακρύνθηκαν από το μπαλκόνι και εισήλθαν στο εσωτερικό του μπαρ, έφυγαν μαζί κατά τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, από την πίσω έξοδο του μπαρ.

Μάλιστα, το να μη φοράει τη βέρα του, σημειώνει το άρθρο, δεν είναι κάτι που συνηθίζει ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, μιας και μια εβδομάδα νωρίτερα είχε εμφανιστεί μ’ αυτή στο χέρι του.

Ο Τιμπερλέικ είναι παντρεμένος με τη Τζέσικα Μπίελ από το 2012, έχουν αποκτήσει ένα γιο, ενώ ήταν ζευγάρι από το 2007.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για απιστία του Τζάστιν, αφού το 2011 είχαν χωρίσει με τη Μπίελ για ένα διάστημα, καθώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι την απάτησε με την Ολίβια Μαν.

Το video που «καίει» τον Τζάστιν Τιμπερλέικ:

*Με στοιχεία από τη Daily Mail