Με δηλώσεις τους στις κάμερες ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφράσει τη διαφωνία του στην κουμπάρα του, Ναταλία Γερμανού, για τις επιλογές της σε συντρόφους.

Με αφορμή το νέο τραγούδι που έγραψε η Γερμανού με τον Άκη Δήξιμο, το «Πάλι Καλά», ο τραγουδιστής σχολίασε: «Ποιος ξέρει τι έχει περάσει πάλι η κουμπάρα μου; Αφήστε εμένα, ψάξτε να βρείτε για ποιον έγραψε “Πάλι καλά που ζήσαμε και λίγα θαύματα, πάλι καλά που γλίτωσα με λίγα τραύματα”».

Στη ερώτηση για το αν της πει τη γνώμη του αν δεν συμφωνεί μαζί της για κάποια επιλογή της, ο Τσαλίκης λέει «ναι, θα της το πω απευθείας. “Πού τον βρήκαμε πάλι αυτόν τον μ@λ@κ@; Κανονικά! Θα της το πω.  Της έχω πει: “Αυτόν θα τον βγάλουμε από το σπίτι μαζί με τον τοίχο!”».

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε και στην ηλικία του (43) και δήλωσε «αμποτοξάριστος».

«Αν ερχόταν ο Ricky Martin, που είναι 50, ή η Jennifer Lopez, τι θα λέγατε; Καλώς τη, θεία την Jennifer; Επειδή την ευχαριστώ την ζωή κάθε μέρα, δεν “γράφει” στη μούρη μου! Και αμποτοξάριστος! Όχι ότι θα είχα πρόβλημα… Αν κάποια στιγμή με χαλάσει κάτι επάνω μου, θα γίνω μούμια! Δεν θα κουνιέται τίποτα!»

Δείτε τις δηλώσεις του στο video: