Κάθε φορά που ετοιμάζεται ένα νέο ριάλιτι, ακόμα κι εάν είναι επιβίωσης, το όνομα του Τρύφωνα Σαμαρά υπάρχει πάντοτε ανάμεσα σε αυτά των υποψήφιων παιχτών.

Λίγες μέρες μετά την πολυπόθητη πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου παιχνίδι επιβίωσης, Survival Secret, o γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς εξήγησε τους λόγους που ενώ δέχτηκε πρόταση, τελικά την απέρριψε και… επιβίωσε.

«Μου αρέσει να ρισκάρω, αλλά φοβάμαι κιόλας. Δεν με νοιάζουν οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, στις κακουχίες τα καταφέρνω, αλλά όταν σκέφτομαι τα αθλήματα λέω “Παναγία μου, τι θα κάνω„ και με πιάνει ένα πατατράκ. Αν πίστευα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στις ασκήσεις, θα το έκανα» ανέφερε στην εφημερίδα Reallife.

Όμως σε συζητήσεις ήταν και για το Nomads, που σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά και για το πολυσυζητημένο Survivor που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν ένιωθε έτοιμος να πει το τελικό «ναι».

Τι είναι αυτό, όμως, που κάνει το όνομα του να είναι πάντα στην λίστα των υποψήφιων παιχτών, όταν ετοιμάζεται ένα ριάλιτι;

«Πιστεύω ότι συμβαίνει επειδή ήμουν από τους πρώτους που πήγα στο Wipe Out. Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο βγήκε προς τα έξω ο χαρακτήρας μου» λέει για το παιχνίδι που συμμετείχε το 2010, όπου ο Τρύφωνας Σαμαράς έζησε μεγάλες περιπέτειες, λέγοντας φράσεις που έγιναν viral.

Στην Κουρούτα… για διακοπές!

Στην διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, ο hair stylist των επωνύμων, βρέθηκε στην Κουρούτα του νομού Ηλείας, όπου γίνονται τα γυρίσματα του Survival Secret. «Πήγα, έκανα μια βόλτα να δω πως είναι, από μακρυά, ούτε φωτογραφίες δεν έβγαλα» αναφέρει, διασκεδάζοντας στην ιδέα να βρεθεί εκεί ακόμα και για βόλτα.