Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και δεν το κρύβουν. Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς να είχαν χωρήσει για αρκετό διάστημα, όμως η επανασύνδεση τους φαίνεται να τους έκανε καλό και τώρα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα μπορεί να είναι χωριστά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου στην Εθνική ομάδα, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα δεν παύει να τον στηρίζει και να του δείχνει την αγάπη της από μακριά.

Για του λόγου το αληθές, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία αφιερωμένη στον σύντροφό της που βρίσκεται στην Βραζιλία. Μια φωτογραφία με πολύ τρυφερά λόγια και πιο συγκεκριμένα στίχους από την επιτυχία της Celine Dion, «When I need you» και γράφοντας από κάτω: «Μίλια και μίλια η απόσταση ανάμεσά μας. Ένα τηλέφωνο, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το χαμόγελό σου».

Εμείς ευχόμαστε η Εθνική μας καλή επιτυχία και στην Ελένη Φουρέιρα να συνεχίσει να είναι τόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Δείτε την φωτογραφία:

670_ca3862de-af61-4de1-af41-6ceedaba1ed5

Δείτε επίσης:

MAD VMA: Αξέχαστες στιγμές από τα βραβεία

J2US: Το «καρφί» του Μάρκου Σεφερλή μετά το τέλος του σόου

Δέσποινα Καμπούρη: Τα πρώτα λόγια μετά τον γάμο με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη και το μεγάλο ευχαριστώ

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store