Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος στην κυπριακή εκπομπή «Όλα Καλά!» και απόσπασμά της έπαιξαν στο Πρωινό. Ωστόσο, οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τη θανατική ποινή και την άποψή του ότι αυτή πρέπει να επανέλθει, έκαναν την Αφροδίτη Γραμμέλη να γίνει έξαλλη!

Αναφορικά με το θέμα της θανατικής ποινής ο Τριαντάφυλλος δήλωσε:

«Και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Βέβαια! Μπαίνουν μέσα και πιάνουν τη γιαγιά και τη στραγγαλίζουν και τη δένουν και της χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο. Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι εσύ; Έτσι έκανες; Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα. Το παλιό, το ωραίο. Όχι όπως στην Αμερική, κυριλέ με ενεσούλα. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα να γίνει».

Η πρώτη αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά τη λήξη του video ήταν: «Παιδιά, έχει σταματήσει να χτυπάει η καρδιά μου; Έχει μουδιάσει ο αυχένας μου! Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος; Είναι νομοθέτης; Πώς τα λέει αυτά που λέει; Πώς λέει να κρεμάμε ανθρώπους στο Σύνταγμα; Πού ζουμε! Είναι απαράδεχτο! Ζούμε σε κράτος με νόμους, με δικαιοσύνη, που δικάζει όσους κάνουν εγκλήματα… Σε ποια εποχή ζούμε κι ακούμε αυτά τα πράγματα;».

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κατανοήσει τον τραγουδιστή σχολιάζοντας ότι πιθανότατα όλο αυτό συνέβη γιατί ήταν πολύ θυμωμένος, ωστόσο παρατήρησε ότι «εκτίθεται πολύ μ’ αυτά που λέει», ενώ και η Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι το είπε εν βρασμό ψυχής»

Δείτε το απόσπασμα: