Λίγες ημέρες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ο Τριαντάφυλλος και η σύζυγός του, Δήμητρα φωτογραφίζονται μαζί για το ΟΚ! και μιλούν για τον ερχομό του παιδιού τους, τα στοιχεία που θα ήθελαν να πάρει από εκείνους και το όνομα που έχουν αποφασίσει να του δώσουν.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης στον Γιάννη Πουλόπουλο:

-∆ήµητρα, πώς ανακοίνωσες στον Τριαντάφυλλο ότι θα γίνει πατέρας;

∆ήµητρα: Πολύ απλά. Είχε έρθει µια µέρα που εφηµέρευα στον Ευαγγελισµό και του είπα: “Έχω να σου πω κάτι. Είµαι έγκυος”. Ουσιαστικά το γνώριζα δύο µέρες πριν, που είχα κάνει το τεστ στο σπίτι, αλλά ήθελα να βγουν και τα αποτελέσµατα των εξετάσεων για να είµαι σίγουρη, πριν του το ανακοινώσω. Εννοείται ότι χάρηκε πάρα πολύ, γιατί ήθελε από την αρχή της σχέσης µας ένα παιδί.

Τριαντάφυλλος: Είχε κάνει τεστ εγκυµοσύνης, αλλά δεν µου είπε ότι βγήκε θετικό. Την είδα βέβαια που βγήκε από το µπάνιο και έλαµπε και, θυµάµαι, τη ρώτησα: “Τι συµβαίνει και είσαι έτσι;”, αλλά δεν µου είπε τίποτα. Όταν πήγα στο νοσοκοµείο και µου είπε ότι θα γίνουµε γονείς, τα είδα όλα. Συγκινήθηκα πολύ. Την πήρα αγκαλιά και δεν ήθελα να την αφήσω.

Τι όνομα θα δώσετε στο μωρό ;

Τριαντάφυλλος: Θα τον βαφτίσουμε Νίκο όπως έλεγαν τον πατέρα μου.

triadafilos ginaika ok2

Τι στοιχεία θα ήθελες να πάρει από εσένα και τι από τη γυναίκα σου;

Τριαντάφυλλος: Θέλω να μοιάσει στη Δήμητρα. Ας μην πάρει τίποτα από εμένα. Αν μοιάσει σε εκείνη, εκτός από όμορφος, θα γίνει και πολύ έξυπνος. Εκτός αυτού, η Δήμητρα έχει απίστευτο δυναμισμό που θα του φανεί πολύ χρήσιμος στην εποχή μας.

-Παρατήρησες αλλαγές στη συμπεριφορά της Δήμητρας κατά της διάρκεια εγκυμοσύνης;

Τριαντάφυλλος: Ευτυχώς, η Δήμητρα δεν είχε ζαλάδες ούτε τάση για εμετός, όπως ακούω ότι έχουν άλλες γυναίκες. Ούτε μου ζήτησε ποτέ κάτι που της μύρισε. Μόνο καμιά σοκολάτα ήθελε να τρώει που και που. Έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη και ελπίζω να έχει και εύκολο τοκετό. Θέλω μάλιστα να είμαι παρών όταν θα φέρει στον κόσμο το παιδί μας για να την εμψυχώνω, αν και είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει μια χαρά.

Δήμητρα: Ευτυχώς, είχα καλή εγκυμοσύνη και έτσι δεν αισθάνθηκα ότι άλλαξε σε κάτι η καθημερινότητά μου. Μόνο τώρα που έχω μπει στον μήνα μου, έχω αρχίσει να βαραίνω λιγάκι, αλλά είναι φυσιολογικό.