Η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, η οποία είχε αποδράσει από το νοσοκομείο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς και είχε επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο. Η περιπέτειά της αυτή απασχόλησε έντονα τα μέσα με την ίδια να προχωρά συχνά σε δηλώσεις εναντίον της οικογένειάς της.

Αυτή την φορά φαίνεται πως έχει επανέλθει για τα καλά στην καθημερινότητά της. Πλέον είναι εκτός νοσοκομείου και όπως δείχνει το χαμόγελο έχει επανέλθει για τα καλά στα χείλη της.

Η κάμερα του Epsilon την εντόπισε και η ίδια μίλησε για πρώτη φορά on camera.

«Έλειπα δύο χρόνια και προφανώς είχαν παρεισφρήσει στην οικογένειά μου απόψεις τρίτων. Δεν είχα κάποια προβλήματα. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα, μακάρι να μάθω κι εγώ τι έγινε σε δύο μεγάλους ανθρώπους που ήταν μόνοι τους. Τι ιδέες τους έβαλαν στο κεφάλι για μένα που έλειπα. Δύο χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε ένα χώρο που αν είχε γίνει κάτι πάρα πολλοί άνθρωποι θα το ήξεραν. Αν είχα πάθει κάτι κάποιος θα το είχε καταλάβει, για να το πω πιο απλά. Κάτι έγινε, λύθηκε, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που μου φέρθηκαν εκεί που πήγα αφού βρέθηκα νομικά να με πάνε. Βρέθηκα ξαφνικά τυλιγμένη σε μια κόλλα χαρτί. Είμαι καλά, είμαι με τον σύντροφό μου και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να το ξεκαθαρίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων έχοντας στο πλευρό της τον καλό της φίλο, Σπύρο Μπιμπίλα.

Δείτε το βίντεο.