Θα ήταν ποτέ δυνατόν η πριγκίπισσα Ευγενία, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλτον και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ να είναι ταυτοχρόνως έγκυοι ή έστω πάνω κάτω σε κοντινές ημερομηνίες;

Τι λέει το βασιλικό Πρωτόκολλο για τέτοιες περιπτώσεις; Και πώς ξεκίνησε αυτή η φήμη που εδώ και μέρες κάνει τον γύρο του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει τρελάνει τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία;

Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η πριγκίπισσα Ευγενία έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στην επίδειξη του αγαπημένου της designer, Misha Nonoo.

Οι συμβουλές που έδωσε η Μισέλ Ομπάμα στην Μέγκαν Μαρκλ για την μητρότητα

Κάποιοι επέμεναν ότι η πριγκίπισσα έδειχνε αλλαγμένη και σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και σε ό,τι είχε να κάνει με τη συστολή της απέναντι στους δημοσιογράφους.

Κάπως έτσι προέκυψε η εικασία, ότι η πριγκίπισσα είναι έγκυος και λίγο μετά τα δημοσιεύματα άρχισαν να θυμούνται τις πρόσφατες δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι, ότι σκοπεύει να αποκτήσει δύο παιδιά με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Δεδομένου ότι η πρώην ηθοποιός και Δούκισσα του Σάσεξ είναι 38 χρονών κάποιοι υπέθεσαν ότι η ανακοίνωση για μια δεύτερη εγκυμοσύνη της θα γίνει μέσα στο 2020. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: μία απίστευτη φρενίτιδα κατέλαβε όχι μόνο τα βρετανικά tabloids, αλλά και τα γραφεία στοιχημάτων που ποντάρουν στην τριπλέτα βασιλικών κυήσεων μέσα στο 2020..!

Kate Middleton: Το άγνωστο περιστατικό στο σχολείο των παιδιών της, το οποίο μόλις ήρθε στο φως

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από την πλατφόρμα στοιχημάτων Bookmakers.tv, η επικρατέστερη για ανακοίνωση εγκυμοσύνης μέσα στο 2020 είναι η Πριγκίπισσα Ευγενία, ακολουθεί με αρκετά καλές πιθανότητες η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ δεν αποκλείεται καθόλου μία τέταρτη εγκυμοσύνη από την Κέιτ Μίντλτον.

Το μόνο σίγουρο; Κάποιοι θα βγάλουν πολλά χρήματα από τη φήμη που ξεκίνησε από ένα πέρασμα της πριγκίπισσας Ευγενίας από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και η Βασίλισσα Ελισάβετ θα βρεθεί με περισσότερα του ενός εγγόνια στην αγκαλιά της.

Με πληροφορίες από Express.co