Το δικό του συγκινητικό μήνυμα για την εθνική τραγωδία έστειλε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram o συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Τζωρτζ Παπακώστας. Ο γνωστός σεφ διατηρεί την ελπίδα του για τους αγνοούμενους οι οποίοι ανέρχονται στους 25 σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Ελπίζει να μην αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών ενώ στέλνει και ένα μήνυμα προς όλους μας.

«Έχουν περάσει 5 μέρες από την φονική φωτιά στην Αττική και ενώ όλοι ελπίζουμε να μην αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων και να τελειώσει το δράμα που ζουν οι συνάνθρωποί μας, εγώ ελπίζω και για κάτι ακόμα. Είδα αυτές τις μέρες πόσο όλοι μας ενωθήκαμε να βοηθήσουμε όπως μπορούσαμε και πραγματικά συγκινήθηκα. Σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν η Ελλάδα μας εάν από εδώ και πέρα όλοι σκεφτόμασταν τους συνανθρώπους μας πρώτα και μετά την πάρτη μας. Να σεβόμαστε τους νόμους και τους κανόνες αλλά και να πιο πολύ να σκεφτόμαστε. Δεν είναι δύσκολο να καθαρίσουμε το οικόπεδο μας από τα ξερά όπως δεν είναι δύσκολο να μην πετάμε τα σκουπίδια μας και το αναμμένο τσιγάρο από το παράθυρο.», λέει ανάμεσα σε άλλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση παρακάτω:

Έχουν περάσει 5 μέρες απο την φονική φωτιά στην Αττική και ενώ όλοι ελπίζουμε να μην αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων και να τελειώσει το δράμα που ζουν οι συνανθρωποί μας, εγώ ελπίζω και για κάτι ακόμα. Είδα αυτές τις μέρες πόσο όλοι μας ενωθήκαμε να βοηθήσουμε όπως μπορούσαμε και πραγματικά συγκινήθηκα. Σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν η Ελλάδα μας εαν απο εδώ και πέρα όλοι σκεφτόμασταν τους συνανθρώπους μας πρώτα και μετά την πάρτη μας. Να σεβόμαστε τους νόμους και τους κανόνες αλλά και να πιό πολύ να σκεφτόμαστε. Δεν είναι δύσκολο να καθαρίσουμε το οικόπεδο μας απο τα ξερά όπως δεν είναι δύσκολο να μην πετάμε τα σκουπίδια μας και το αναμένο τσιγάρο απο το παράθυρο. Δεν θα πάθουμε κάτι εαν είμαστε 4οι στο φανάρι αντί να πάμε να χωθούμε μπροστά. Η ΛΕΑ είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη και το φανάρι είναι κόκκινο για ένα λόγο. Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο και σε μια κοινωνία που θα υπάρχει σεβασμός απο όλους προς όλους. Ελπίζω να μην υπάρξει ποτέ ξανά ούτε ένα θύμα απο ανθρώπινο χέρι η έστω ανθρώπινη αμέλεια. Ελπίζω να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που αγαπάνε αυτούς που τους ψήφισαν παραπάνω απο την ίδια τους τη θέση. Και τέλος ελπίζω να μην ξεχαστεί ΠΟΤΕ η μνήμη των συνανθρώπων που χάθηκαν αυτές τις μέρες ??❤️

A post shared by George Papakostas (@georgepapakostas) on