Μια είδηση που αναμένεται να προκαλέσει σοκ στην κοσμική Αθήνα έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ, από το αστυνομικό ρεπορτάζ, νωρίς το μεσημέρι έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού γνωστό top model με καριέρα σε Ελλάδα και Ιταλία, προκειμένου να καταγγείλει το σύντροφό της για βιασμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα γνωστό στο καλλιτεχνικό στερέωμα που μάλιστα ήταν ο τελευταίος σύντροφος μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας.

Μετά το αστυνομικό τμήμα το μοντέλο πέρασε από ιατροδικαστική εξέταση ώστε να αποδείξει τους ισχυρισμούς της. Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για κάποια ευρύματα στο σώμα της καταγγέλλουσας που υποδεικνύουν την ύπαρξη κάποιων ενδείξεων βιασμού, τονίζοντας όμως πως πρέπει να βγουν επισήμως τα αποτελέσματα για να μπορούν να δοθούν απαντήσεις.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και όσοι ευθύνονται να πληρώσουν και πλέον τα θύματα να μη φοβούνται να μιλάνε και να καταγγέλλουν αποτρόπαιες πράξεις όπως η συγκεκριμένη.