Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν μέσα στο Φθινόπωρο, οπότε δεν μας προκάλεσε έκπληξη ότι μόλις μετακόμισαν στο νέο σπίτι τους στην περιοχή του Μετς.

Μάλιστα, δεν έχασαν πολύτιμο χρόνο και αμέσως μετά την επιστροφή τους από τις θερινές τους διακοπές, τις οποίες και συνδύασαν με τις συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια, ξεκίνησαν τις απαραίτητες προετοιμασίες. Έτσι, η Τόνια άφησε το παλιό της σπίτι στο Γκάζι και ο Κωστής το δικό του στο Μετς, για να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι μαζί.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, τα άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον δηλώνουν ότι ο καλλιτέχνης «Είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Τόνια, που δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό της! Γι’ αυτό, άλλωστε, έκανε επιλεκτικές συναυλίες, για να έχει τον χρόνο να ταξιδεύει μαζί της. Πρώτη φορά τον έχουμε δει τόσο παθιασμένο με κάποια!». Ωστόσο, διευκρίνισαν πως δεν έχει γίνει κάποια πρόταση γάμου ή αρραβώνας, όπως γράφτηκε.

«Οι δυο τους περνούν τέλεια μαζί, και βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, γι’ αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου εννιά μήνες και η τριβή της καθημερινότητας είναι ένα… test drive, για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέσης τους», δήλωσε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον τους, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να τους δούμε να παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι.