Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον Κωστή Μαραβέγια μίλησε στην οικοδέσποινα για τα σχέδια που κάνουν ως ζευγάρι για τη νέα χρονιά, το λόγο που ταξιδεύουν τόσο πολύ μαζί αλλά και για το τι εύχεται να της φέρει το 2019.

«Τα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά…Το πολύ όμορφο που έχει συμβεί με τον Κωστή από τη στιγμή που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο είναι ότι την περίοδο που ο Κωστής δουλεύει εγώ δε δουλεύω τόσο και την περίοδο που εγώ δουλεύω ο Κωστής κάνει το off του. Οπότε έτσι έχουμε καταφέρει να κάνουμε αρκετά ταξίδια μαζί και θα συνεχίσουμε. Αυτό είναι και το πλάνο μας. Για την επόμενη χρονιά αυτό που εύχομαι είναι όσοι αγαπώ να έχουν υγεία γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος και σε προσωπικό επίπεδο με θέμα υγείας αλλά και γενικότερα» ανέφερε η ηθοποιός.

Η Ελένη Μενεγάκη επισήμανε ότι η Τόνια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο και αυτό φαίνεται εκ πρώτης. Η παρουσιάστρια ήθελε να μάθει ποιο είναι το στοιχείο που γοήτευσε την καλεσμένη της πάνω στον Κωστή καθώς και αν ο τραγουδιστής είναι τόσο θετικός και αισιόδοξος στη ζωή του όσο δείχνει.

«Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του, τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και  μέσα από όλο αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο. Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται. Είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και είναι πραγματικά ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του είτε είναι φίλος, σύντροφος, η μαμά του, ο μπαμπά του. Δε το λέω επειδή είναι σύντροφός μου αλλά είναι ένα πολύ σπάνιο πλάσμα… Είναι πολύ αισιόδοξος και ένα σπουδαίο ταλέντο. Όταν τον πρωτοείδα δεν ένιωσα ότι θα είμαστε μαζί αλλά στη πορεία, την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας σε φιλικό επίπεδο κάτι άλλαξε», είπεη Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε το απόσπασμα